Αλλαγή Διοικήσεως της ΑΣΔΕΝ: Ο Δ. Χούπης παρέλαβε από τον Ν. Φλάρη

Σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση παρευρέθη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ» από τον Αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη στον Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη, που έλαβε χώρα στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ Β΄» στον Καρέα.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, ο υπερεκατοντούτης Στρατηγός Ιερολοχίτης κ. Κωνσταντίνος Κόρκας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ και Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Ηλιόπουλος, ο Επίτιμος Διοικητής ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος ε.α. Ανδρέας Ηλιόπουλος, καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.Κατά την διάρκεια της τελετής, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά την εξάπλωσης του COVID-19.
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Φλώρος, σε δήλωσή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media έγραψε:
Στο Αρχιπέλαγος χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος!
«Αμύνεσθαι περί Πάτρης»
Διαμορφώστε τους οιωνούς για το καλό της Πατρίδος!!!
Παρών και ο υπερεκατοντούτης μαχητής του Αρχιπελάγους, ο θρυλικός Ιερολοχίτης Στρατηγός Κωνσταντίνος Κόρκας.
Η παρακαταθήκη του Ιερού Λόχου, φως και οδηγός να ΄ναι στα βήματα της ΑΣΔΕΝ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα