Ακτοπλοϊκή σύνδεση της Τήλου με την Καρδάμαινα της Κω, από τον επόμενο χρόνο

Ικανοποιείται το πάγιο αίτημα του Δήμου και των επιχειρηματιών του νησιού, για σύνδεση με διεθνές αεροδρόμιο

Το νησί της Τήλου και η σύνδεσή του με την Κω και συγκεκριμένα με την Καρδάμαινα, προκειμένου κάτοικοι κα επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στο διεθνές αεροδρόμιο Κω, προωθείται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με στόχο η γραμμή αυτή να λειτουργήσει από την επόμενη θερινή δρομολογιακή περίοδο, είτε με ελεύθερο, είτε με επιδοτούμενο δρομολόγιο.

Όπως δήλωσε σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης στο Πρωινό Xpress  με την Ρένα Παυλάκη, το Υπουργείο έχει προκηρύξει νέες, αποκλειστικές γραμμές για όλα τα μικρά νησιά, τα οποία από του χρόνου θα συνδέονται με διεθνή αεροδρόμια. Μεταξύ αυτών και η Τήλος, η οποία θα συνδεθεί με την Καρδάμαινα της Κω, σε ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος της Δημάρχου, Μαρίας Καμμά και των επιχειρηματιών του νησιού.

«Ευελπιστούμε από του χρόνου οι γραμμές αυτές να λειτουργήσουν, είτε με ελεύθερα, είτε με επιδοτούμενα δρομολόγια», δήλωσε ο ΓΓ του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Ακούστε τον εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα