Αύξηση των νοσηλειών ασθενών με covid-19 στο Νοσοκομείο Ρόδου

Ανοδικά εξακολουθούν να είναι και πάλι τα κρούσματα κορωνοϊού στα Δωδεκάνησα, ενώ παράλληλα είναι σε έξαρση και η γρίπη. Χθες επιβεβαιώθηκαν 466 νέες μολύνσεις ασθενών με covid-19 από τον ΕΟΔΥ στα νησιά του νομού μας.

Ειδικότερα το τελευταίο 24ωρο καταγράφονται 243 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου,  133 στην ΠΕ Καλύμνου, 85 στην Κω και 5 στην Κάρπαθο.

Η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου Πολύμνια Γαλανού τόνισε μιλώντας στον Real Voice ότι οι αριθμοί είναι και πάλι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα και στις νοσηλείες των ασθενών με covid-19 στο νοσοκομείο, όπου σήμερα νοσηλεύονται 20 άτομα, κυρίως λόγω της άρσης των μέτρων.

“Υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων, γιατί δεν εξαφανίσθηκε ο κορωνοϊός και οι παραλλαγές που βγαίνουν να είναι λιγότερο επιθετικές απ’ ότι ήταν η αρχική μετάλλαξη, αλλά εξακολουθούν να στέλνουν κόσμο στο Νοσοκομείο. Οι αριθμοί είναι ανεβασμένοι όσον αφορά τις νοσηλείες. Σήμερα έχουμε στο Νοσοκομείο Ρόδου 20 ασθενείς με κορωνοϊό. Παράλληλα έχουμε μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα και περιστατικά με πνευμονίες και γρίπη. Ο αριθμός αυξάνει από την άρση των μέτρων (αφαίρεση της μάσκας προστασίας) και βέβαια ενώ πέρυσι δεν είχαμε τη γρίπη, φέτος ξεκίνησε και ο κόσμος θα πρέπει να προσέχει πολύ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Γαλανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα