Α. Καμπουράκης: Το Εθνικό Θέατρο θα αναγεννηθεί και θα αποτελέσει ξανά φάρο Πολιτισμού

“Με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο μοιραζόμαστε την ίδια, μεγάλη εικόνα για την αξιοποίηση και ανάδειξη των μνημείων και του πολιτιστικού αποθέματος της Ρόδου μας”, τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, με αφορμή την επίσκεψη της ΥΠΠΟ στη Ρόδο.

Και προσθέτει: “Παράλληλα με την αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου, το Υπουργείο Πολιτισμού έχει προγραμματίσει μία σειρά παρεμβάσεων στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου με πόρους εξασφαλισμένους μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και συνολικό προϋπολογισμό άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Κόντρα στην απραξία που στέρησε μέχρι πρότινος από τον τόπο μας τα μεγάλα έργα και ενάντια στις φωνές μηδενισμού και απαξίωσης, το Εθνικό Θέατρο θα αναγεννηθεί και θα αποτελέσει ξανά φάρο Πολιτισμού μαζί με τη Μεσαιωνική Πόλη εγκαινιάζει μια νέα εποχή βιώσιμης ανάπτυξης με κοινωνικό αποτύπωμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα