Α.Καμπουράκης: “Η Ρόδος μας βιώνει ακόμα μία νύχτα μεγάλης δοκιμασίας”

Στη Ρόδο έχουν φτάσει ενισχύσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και αναμένονται επιπλέον δυνάμεις τις επόμενες ώρες

Βρισκόμαστε διαρκώς στο μέτωπο της φωτιάς και απόψε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου στη Λάρδο, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, το Διοικητή της ΠΥΡ Νικήτα Βενιό, τους προέδρους των δημοτικών ενοτήτων Νότιας Ρόδου, Λινδίων, Αρχαγγέλου, αντιδημάρχους, εθελοντές πυροσβέστες και πολίτες, εκτιμούμε τις τρέχουσες συνθήκες και αποφασίζουμε για τη λήψη πρόσθετων μέτρων με στόχο την εναρμόνιση των δράσεων όλων των πυροσβεστικών δυνάμεων και την κατάσβεση της φωτιάς όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Στη Ρόδο έχουν φτάσει ενισχύσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και αναμένονται επιπλέον δυνάμεις τις επόμενες ώρες.
Όλοι μαζί παλεύουμε με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουμε τον πύρινο εφιάλτη, να προστατεύσουμε το φυσικό πλούτο τους νησιού μας, τις περιουσίες των συμπολιτών μας και πάνω απ’ όλα τις ανθρώπινες ζωές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα