500 κάτοικοι εξετάσθηκαν στην Πάτμο από την κινητή ιατρική ομάδα του Ιδρύματος Σ. Νιάρχος

Ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάτμου, Νικήτας Τσαμπαλάκης μίλησε σήμερα στον Real Voice και την εκπομπή “Πρώτη καλημέρα” με τον Τέρη Χατζηιωάννου για τις προτεραιότητες που δίνει ως προς τη στελέχωση του ΚΥ, ώστε να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους συνδημότες του, αλλά και τις εξετάσεις που έγιναν σε 500 κατοίκους του νησιού από τις κινητές ιατρικές ομάδες του ιδρύματος Σ. Νιάρχος (οι οποίες έχουν σκοπό να προσφέρουν προγράμματα υγειονομικής φροντίδας σε κατοίκους νησιών και απομακρυσμένων περιοχών σε όλη την Ελλάδα).

“Βασικά πρέπει να επικρατήσει ηρεμία στο νησί και αυτό κάνω αυτό το διάστημα. Ευτυχώς τις πρώτες μέρες με το που ανέλαβα ήταν προγραμματισμένο να έρθει το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος με γιατρούς οπότε και ο κόσμος λίγο ηρέμησε πήγε πολύ καλά και ευχαριστώ (το Ίδρυμα Νιάρχος) για την συμβολή αυτή και τους γιατρούς φυσικά. Περίπου 500 άτομα εξετάστηκαν στο νησί από πολλές ειδικότητες ιατρών. Ηδη για το μήνα που τρέχει έχουμε καταφέρει να βγάλουμε το πρόγραμμα οπότε δεν έχουμε κενά, υπάρχει αυτή η ηρεμία.

Ευελπιστώ να συναντήσω τον ΔΥΠΕάρχη την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να μεταφέρω τα προβλήματα που έχω συγκεντρώσει, να καλύψουμε τα κενά και να είμαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι. Γνώριζα ακριβώς τα προβλήματα του ΚΥ, τα έχω μεταφέρει ήδη Θα κάνουμε μια συνάντηση για να μπορέσουμε να τα λύσουμε, όσο μπορούμε, όλα στο μέλλον”, δήλωσε μεταξύ άλλων στον Real Voice ο κ. Τσαμπαλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα