Ζαχαρίας Ζούπης στον RV για την εκλογή Κασσελάκη: Η παράσταση αρχίζει από σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ – Στην πολιτική πλέον όλα γίνονται (audio)

Λάθος να υποτιμάται ο αντίπαλος, επανέλαβε ο Διευθυντής ερευνών της εταιρείας δημοσκοπήσεων Opinion Poll, όσον αφορά την στάση της ΝΔ, απέναντι στον φαινόμενο Κασσελάκη

“Μιλάμε για ένα πανευρωπαϊκό ή παγκόσμιο φαινόμενο, αφού μέχρι και πριν από λίγο καιρό, κανείς δε γνώριζε τον κ. Κασσελάκη”, σχολίασε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, o Ζαχαρίας Ζούπης, Διευθυντής ερευνών της εταιρείας δημοσκοπήσεων Opinion Poll, αναλύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το “φαινόμενο” Κασσελάκη, προσθέτοντας ότι τελικά στην πολιτική, όλα γίνονται.

  • Της Νατάσας Παμπρή

«Από σήμερα,  ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε, δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά, αποδίδοντας την νίκη του την αναζήτηση ενός προσώπου, ενός “Μεσσία” από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα μπορέσει να νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε επερχόμενες εκλογές, μετά τη συντριβή του κόμματος στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, αλλά και στις συνεχείς εκλογικές ήττες των τελευταίων ετών.

Ο κ. Ζούπης σημείωσε ότι τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο νέος πρόεδρος θα πρέπει αφενός να ασχοληθεί με την ανασυγκρότηση του κόμματος που αντιμετωπίζει σοβαρό δομικό αλλά και υπαρξιακό ζήτημα, αφ’ εταίρου να δομήσει μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας. Για όλα αυτά, τίποτα δεν ακούστηκε μέχρι σήμερα και όσο υπάρχει αυτό το κενό, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταφέρει να ορθοποδήσει.

“Η παράσταση αρχίζει από σήμερα. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος θα πρέπει να βγει στα κανάλια, να πάρει θέση σε “καυτά” θέματα, να κάνει παρεμβάσεις, γιατί είναι πια αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζούπης.

Επανέλαβε  ωστόσο ότι το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του θα πρέπει να “διαβάσει” σωστά το μήνυμα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και να μη υποτιμήσει τον νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας πως “ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι αυτός που υποτιμάς και οι εκπλήξεις συνήθως  έρχονται από εκεί που θεωρούμε  ότι έχουμε το έλεγχο. Θέλει προσοχή…”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα