Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ η Ελευθερία Φτακλάκη

Ο κύβος ερρίφθη και προς πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που έγραψε προ ημερών ο Real Voice 99.5, η Ελευθερία Φτακλάκη ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια της Δωδεκανήσου στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

“Ανταποκρινόμενη στην τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη  και  με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου, στα νησιά μας, στα Δωδεκάνησα, αποδέχτηκα με χαρά να είμαι υποψήφια Βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στρατευόμενη στον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη των εκλογών”, δηλώνει η κα Φτακλάκη.

Ακολουθεί η δήλωση της υποψήφιας βουλευτού συνοδευόμενη από τη φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ THΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΦΤΑΚΛΑΚΗ

H Ελλάδα του αύριο πρέπει να είναι ακόμα πιο ισχυρή, γεωπολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, με τον συλλογικό της πλούτο να επιστρέφει στην κοινωνία.
Σε αυτή την ιστορική περίοδο που διανύει η χώρα μας, απαιτείται μια ηγεσία με γνώση, εμπειρία, υπευθυνότητα, ρεαλισμό και διεθνή αποδοχή, καθώς οι καιροί ου μενετοί.

Προσωπικά, έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια το χώρο του κέντρου μέσα από θέσεις ευθύνης- Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛΛ, αξιολογώ θετικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ανταπεξέλθει και να κρατηθεί όρθια η χώρα μας μέσα από συμπληγάδες πρωτοφανών κρίσεων.

Η πολιτική επιλογή του πρωθυπουργού να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο χώρο του κέντρου, αναγνωρίζοντας πως μια σύγχρονη οικονομία πρέπει να βασίζεται σε ένα μείγμα κεντρώων και φιλελεύθερων πολιτικών, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για το μέλλον της χώρας.

Σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση, είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.

Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την πρόσκληση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου, στα νησιά μας, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Στρατεύομαι με τους άξιους συνοδοιπόρους στον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη τετραετία.
Για μια ισχυρή Δωδεκάνησο, μια ισχυρή Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα