Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Δικαία Μαραβέλια από τη Σύμη

Την υποψηφιότητα της Δικαίας Μαραβέλια, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Η κ. Μαραβέλια, επιχειρηματίας και συγγραφέας, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, όπως είχε πράξει και στις εκλογές του 2019:

«Όταν σε ξανακαλεί ο πιο δραστήριος Περιφερειάρχης των τελευταίων ετών να είσαι μέρος της ομάδας του, για δεύτερη φορά, δεν μπορείς να αρνηθείς, είπα το 2019. Σήμερα απλά χαμογελάσαμε και επιβεβαιώσαμε το δεδομένο.

 Γιώργο Χατζημάρκο, γιατί πράττει. Χωρίς πολλά λόγια. Μόνο έργα.

Με γραφείο το μπλε του Αιγαίου που τόσο αγαπά και αγαπάμε!

Με το βλέμμα στραμμένο μπροστά… στα μεγάλα που έρχονται.

Αληθινός, αδιαπραγμάτευτα  ο πιο ενεργός περιφερειάρχης των τελευταίων ετών. Πάμε ακόμα πιο μπροστά!»

 

Βιογραφικό

Η Δικαία Μαραβέλια γεννήθηκε και ζει στην όμορφη Σύμη, όπου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Εκτός από τα καθήκοντά της ως μητέρα τριών παιδιών, έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στις οικογενειακές επιχειρήσεις που διατηρεί από κοινού με τον σύζυγό της επιτυχώς στο νησί της Σύμης. Μια δραστήρια γυναίκα της οποίας τα ενδιαφέροντα δεν σταματούν εκεί.

Με την προτροπή ενός φίλου, η Δικαία απέκτησε ένα νέο ενδιαφέρον: τη συγγραφή.

Αρθρογραφώντας κατ’ αρχάς σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και παρακολουθώντας σεμινάρια δημιουργικής γραφής,  σήμερα μετρά στη συγγραφική της συλλογή τέσσερα μυθιστορήματα.

Η αγάπη της για την οικογένειά της, η απόδειξη αυτής μέσα από τη ζεστασιά και το μεράκι του καθημερινού οικογενειακού τραπεζιού και η έμπρακτη υποστήριξή της στο νησί της ως μόνιμη κάτοικος και επιχειρηματίας, ήταν οι λόγοι που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκε την πρόσκληση- πρόκληση και τη συνεργασία με τον Εμμανουήλ Κ. Μοράρη, για τη συγγραφή του βιβλίου “Εκύλησε το τέτζερι κι ηβρε το καππάκι”.

Με το μολύβι της και τις αναμνήσεις της ως όπλα, είναι εκείνη που δίνει μια «νοστιμιά» στο βιβλίο, ξεδιπλώνοντας κάθε θύμηση και συναίσθημά της, ώστε να μην μιλάμε πια για ένα τυπικό βιβλίο συνταγών αλλά ένα μικρό γευστικό ημερολόγιο.

Όλες οι δραστηριότητες της συγγραφέως σχετίζονται με τη Σύμη, αποδεικνύοντας έτσι το ενδιαφέρον και την αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα