Υπάλληλος στον δήμο Μετεώρων εμφανίστηκε για δουλειά μετά από… 13 χρόνια

Επέστρεψε κανονικά για δουλειά και υπάλληλος που… αγνοούνταν από το μακρινό 2011

Ένα απίστευτο περιστατικό διαπιστώθηκε στον δήμο Μετεώρων, καθώς ένας υπάλληλος εμφανίστηκε ξανά για δουλειά, μετά από… 13 χρόνια που έλειπε με αναρρωτική άδεια.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, την 1η Ιανουαρίου και με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους.

Διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι που εμφανίζονταν σπάνια στον δήμο και έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.

Η αναρρωτική άδεια που διήρκησε 13 χρόνια και 3 μήνες

Έτσι, πριν λίγες μέρες, επέστρεψε κανονικά για δουλειά και υπάλληλος που… αγνοούνταν από το μακρινό 2011 και έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει για 13 χρόνια και 3 μήνες.

«Δεν παίζουμε εδώ», λέει ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος, τονίζοντας ότι «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα