Ξεκινούν οι επαναπροσλήψεις ξενοδοχοϋπαλλήλων στη Ρόδο

Ξεκινά από αύριο η προθεσμία για τις αιτήσεις επαναπροσλήψεων των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου αναφέρει τα εξής:

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά τις διακοπές των εορτών, τα γραφεία σε Ρόδο και Αφάντου θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από αύριο Τετάρτη 4 Ιανουαρίου μπαίνοντας και επίσημα στον μήνα των επαναπροσλήψεων 2023.

Οι επαναπροσλήψεις θα γίνονται δεκτές καθημερινά (με εξαίρεση τα Θεοφάνια, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου όπου τα γραφεία θα μείνουν κλειστά) και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται Δευτέρα έως Παρασκευή:

  • Γραφείο Σωματείου Ρόδο (ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30) με ωράριο λειτουργίας 08:00-16:00
  • Παράρτημα Σωματείου Αφάντου (Πλατεία Αφάντου, εντός του Δημαρχείου Αφάντου), με ωράριο λειτουργίας 08:30-14:00

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη και για τον οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Σωματείο μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της αίτησης.

Επισημαίνουμε, στους συναδέλφους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση επαναπρόσληψης και η συνδρομή 2023 προς το Σωματείο μας παρακρατήθηκε από τον μισθό τους κατά την σεζόν 2022, ότι οφείλουν είτε να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου μας είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Τηλ. 2241032220 E-mail: sksrodou@gmail.com

Facebook: Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα