Βρετανικός τουρισμός | Δίκτυο The Personal Travel Agents: το 99% των πελατών θα κάνει διακοπές το 2023

Το 99% των πελατών του συνεταιρισμού ταξιδιωτικών πρακτόρων στο Ηνωμένο Βασίλειο The Personal Travel Agents δηλώνει ότι σχεδιάζει να κάνει τουλάχιστον μια φορά διακοπές το 2023, παρά την τρέχουσα οικονομική κρίση.

Ο συνεταιρισμός The Personal Travel Agents, που ιδρύθηκε το 1844 και σήμερα έχει περισσότερα από 70.000 μέλη, διενήργησε έρευνα σε 2.500 πελάτες και χρήστες των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης του The Personal Travel Agents.

Τα υπόλοιπα ευρήματα της έρευνας:

  • Περίπου το 81% προγραμματίζει πολλαπλές διακοπές τη νέα χρονιά.
  • Το 40% δεν θα έκανε καμία αλλαγή στα σχέδια των διακοπών του λόγω της κρίσης που ανέβασε στα ύψη το κόστος ζωής.
  • Ένα παρόμοιο ποσοστό θα συνεχίσει να πηγαίνει διακοπές, αλλά θα ξοδεύει λιγότερα, ενώ το 18% ισχυρίζεται ότι θα έκανε λιγότερες διακοπές από το συνηθισμένο.
  • Λιγότερο από το 1% δήλωσε ότι δεν θα κάνει διακοπές το 2023 λόγω των οικονομικών ανησυχιών.

Η Sheena Whittle, Επικεφαλής του The Personal Travel Agents είπε ότι η έρευνα διεξήχθη στις αρχές Οκτωβρίου, επομένως τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά επίκαιρα. Ως εκ τούτου, τα ευρήματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για τον κλάδο των ταξιδιών σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς.

tornosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα