“Βούλιαξε” η Σάλακος από τους χιλιάδες επισκέπτες – Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση του κόσμου στη ζωντανή Φάτνη

Αυξημένη ήταν η κίνηση και στα χωριά το τριήμερο, με κορύφωση της εξόδου των εκδρομέων τη χθεσινή ημέρα 26η Δεκεμβρίου, στη ζωντανή Φάτνη Σαλάκου, όπου το πρωί τελέστηκε Αρτοκλασία από τον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά, αφού χθες βούλιαξε η Σάλακος από τους χιλιάδες επισκέπτες, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στέργος Αγγουράς.

“Κυριολεκτικά βούλιαξε το χωριό μας χθες αφού ήταν ανεπανάληπτο αυτό που συνέβη με τον κόσμο που επισκέφθηκε τη Σάλακο, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες και πιστεύουμε ότι θα συνεχισθεί η μεγάλη επισκεψιμότητα και τις επόμενες ημέρες. Μετά από δυο χρόνια πανδημίας που δεν είχαμε φάτνη λόγω των περιοριστικών μέτρων, ο κόσμος ήθελε φέτος να την επισκεφθεί και επικράτησε το αδιαχώρητο. Δούλεψαν αυτές τις ημέρες όλα τα μαγαζιά της περιοχής μας “, τόνισε ο κ. Αγγουράς.

Αμέσως μετά την Αρτοκλασία, ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για θέματα του χωριού και να αποσπάσει τη δέσμευσή του για ανακατασκευή/συντήρηση του οδικού δικτύου στον οικισμό, αλλά και για το γήπεδο της περιοχής για τον ηλεκτροφωτισμό και τα αποδυτήρια.

Και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαλάκου “Το Σπήλαιο”,  σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον κόσμο που επισκέφθηκε τη μοναδική ζωντανή Φάτνη Σαλάκου ανανεώνοντας το ραντεβού για τις επόμενες ημέρες:

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες της μοναδικής ζωντανής Φάτνης Σαλάκου.
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα του κόσμου , στα 39 χρόνια λειτουργίας της Φάτνης αυτό που έγινε σήμερα δεν υπάρχει προηγούμενο, για την ιστορία δόθηκαν 9.500 ποτηράκια για το τσάι.
Σας ευχαριστούμε πολύ είσαστε η δύναμη μας να συνεχίσουμε.
Σας περιμένουμε ξανά στης 31 Δεκεμβρίου και 1,2,6,7,8 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα