Βασιλιάς Κάρολος: Η φρικτή αλήθεια – Πόσους μήνες ζωής έχει

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με μια επιθετική – σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα – μορφή καρκίνου. Από τότε ξεκίνησαν οι διάφορες φημολογίες για τα χειρότερα…

Μια από αυτές, μάλιστα, δημοσιεύθηκε αυτή τη φορά στο περιοδικό In Touch και κάνει λόγο για καρκίνο στο πάγκρεας με τον βασιλιά «να έχει δύο χρόνια ζωής» ενώ όπως μεταδίδει, τα σχέδια για την κηδεία του ετοιμάζονται.

Η κηδεία του Βασιλιά Κάρολου

Η κηδεία του βασιλιά Κάρολου, θα μοιάζει με αυτή της Ελισάβετ, που ονομάστηκε «Επιχείρηση London Bridge». Καθώς ο καρκίνος του εξελίσσεται, μέλη της βασιλικής οικογένειας λένε στο In Touch ότι «τα τελικά σχέδια ανάπαυσης του Καρόλου έχουν έγκαιρη προτεραιότητα».

«Είναι μια αρκετά συνηθισμένη διαδικασία για τους βασιλιάδες, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου είναι υψίστης προτεραιότητας», λέει πηγή στο περιοδικό, υποστηρίζοντας ότι «ορισμένοι αυλικοί εκτιμούν πως ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος απ’ ό,τι φαντάζονταν».

«Επιχείρηση Menai Bridge»

Η «Επιχείρηση Menai Bridge» πρόκειται να περιλαμβάνει γνωστά πρωτόκολλα ενώ πιθανότατα θα ταφεί στο βασιλικό θησαυροφυλάκιο στο Κάστρο του Ουίνδσορ. «Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι αφήνει το Παλάτι να δημοσιευτεί και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την οικογένειά του και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», αποκάλυψε νωρίς το υψηλόβαθμο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας στο In Touch.

«Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Αναλαμβάνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Το περιοδικό συνέχιζει στο δημοσίευμά του με τα σενάρια για τη διαδοχή του βασιλιά Καρόλου. «Ο Κάρολος γνωρίζει τις πιέσεις του να είναι μονάρχης και απλά δεν είναι σίγουρος ότι ο Ουίλιαμ είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του», αποκάλυψε μια πηγή, σημειώνοντας ότι ο Ουίλιαμ «αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μια καταστροφή στις δημόσιες σχέσεις. Φαίνεται πρόωρο και μπορεί να υπάρξουν συνέπειες».

youweekly.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα