Βάνα Μανωλάκη στον RV (υποψήφια ευρωβουλευτής – Δημοκράτες): Στόχος μας να φθάσουμε και να ξεπεράσουμε το 3% στις ευρωεκλογές (audio)

Η Βάνα Αγγελοπούλου-Μανωλάκη, υποψήφια με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου “Δημοκράτες”, μίλησε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, για την απόφασή της να εκτεθεί στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, η οποία ζει και εργάζεται στη Ρόδο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι στην πορεία προς τις εκλογές θα προσπαθήσει να ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της και στα μεγαλύτερα νησιά της Δωδεκανήσου για προεκλογική περιοδεία.

Ερωτηθείσα για το λόγο που επέλεξε τους “Δημοκράτες”, η κα Μανωλάκη-Αγγελοπούλου, επισήμανε:

“Άνθρωποι που έχουν γνώση και τα προσόντα είναι καθήκον τους να εμπλέκονται με τα κοινά και την πολιτική. Αρχικά με τράβηξε το πρόσωπο του προέδρου μας Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος έχει περάσει από πολλές θέσεις στην ελληνική πολιτική, αλλά όταν ήμουν εργαζόμενη στη ΔΥΠΑ, ως υπουργός Εργασίας πέρασε 3 φορές από το τοπικό γραφείο και αυτό μου έκανε εντύπωση. Ο σημαντικότερος λόγος που συστρατεύθηκα μαζί του είναι ότι πρεσβεύει το κέντρο με μία σταθερή πορεία, είναι εξαιρετικός καθηγητής Συνταγματολόγος και διακεκριμένος νομικός. Μου άρεσε και η λέξη μετριοπάθεια που χρησιμοποιεί συνέχεια. Δεν θέλουμε το διχασμό, αλλά την κοινή λογική. Ο κ. Λοβέρδος θέλει να πρεσβεύσει το χώρο του κέντρου και να προτείνουμε λύσεις”.

Η κα Μανωλάκη- Αγγελοπούλου είπε επιπροσθέτως ότι “Το 89% των Ελλήνων πολιτών είναι δυσαρεστημένοι – με βάση πρόσφατη δημοσκόπηση- και δείχνει ότι δεν έχουν ελπίδα. Οι Έλληνες πρέπει να έχουν όραμα”.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής αναφέρθηκε και στο δίκτυο πολιτών που έχουν φτιάξει οι Δημοκράτες, όπου ηλεκτρονικά μπορεί ο καθένας να μπει και να καταθέσει προτάσεις και υπάρχει μία ομάδα που εξετάζει και διαβουλεύεται. “Είναι ένα δείγμα Δημοκρατίας, για μένα πολύ σημαντικό”, όπως είπε.

Ο στόχος είναι να φθάσουμε και να ξεπεράσουμε το 3%. Πρέπει να ξανανοίξει η συζήτηση για την Ευρώπη. Θέλουμε να έχουμε κοινωνική συνοχή, μεγαλύτερη απορρόφηση κοινοτικών πόρων. Οι Δημοκράτες ήρθαν για να ενώσουν και όχι για να διχάσουν.

Λίγα λόγια για την Βάνα Μανωλάκη- Αγγελοπούλου

Γεννήθηκε στα Χανιά, ζει δε και εργάζεται στην Ρόδο. Απόφοιτος του Ε.Κ.Π.Α. από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών–Δημόσιας Διοίκησης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το τμήμα Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διετέλεσε Σύμβουλος Εργασίας και Σύμβουλος EURES για τα Δωδεκάνησα στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (∆ΥΠΑ) από το 2003 ως το 2014. Από το 2015 ως το 2020 εκπόνησε σειρά Ερευνών Γεωπολιτικού-Γεωστρατηγικού περιεχομένου για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Συνεργάτης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και ∆ιά Βίου μάθησης «ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς ΑΕ. Επιχειρηματίας Τουρισμού σε οικογενειακές επιχειρήσεις από το 1990. Τίμησε την Ελληνική Σημαία δύο φορές ως Πρώτη Πανευρωπαϊκή και Πρώτη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα