Βάνα Μανωλάκη στον RV: Στόχος των Δημοκρατών να καταστούμε το μεγαλύτερο απ’ τα μικρά κόμματα και να χαράξουμε πορεία προς τις εθνικές εκλογές (audio)

Ο κ. Λοβέρδος και οι Δημοκράτες έρχονται να καλύψουν τον χώρο του κέντρου εκφράζοντας τους μετριοπαθείς συμπολίτες μας που δεν ταυτίζονται με την μετατόπιση της Νέας Δημοκρατίας και των υπόλοιπων κομμάτων. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι οι λύσεις και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε καταρτίσει ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο από άξιους υποψηφίους ικανούς για σπουδαίες κατακτήσεις. Θέλουμε κοντά μας ανθρώπους που έχουν κοινή λογική, που να είναι πατριώτες με την αληθινή έννοια κι όχι με την παρερμηνευμένη έννοια των τελευταίων ετών. Ο στόχος μας είναι να καταστούμε το μεγαλύτερο απ’ τα μικρά κόμματα και να χαράξουμε πορεία για τις εθνικές εκλογές. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Δημοκρατών είναι το πρόγραμμα «Λοιπόν» το οποίο είναι ένα δίκτυο όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του, ανεξαρτήτως χρωματισμού, ακόμη κι αν δεν είναι μέλος μας. Είναι ένα πρόγραμμα με προτάσεις και λύσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που θα ήθελα ως υποψήφια είναι να εκπροσωπήσω τον τόπο μας. Ζω 37 χρόνια στη Ρόδο και επιθυμώ να εκπροσωπήσω τους νησιώτες μας διότι γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους».

Καλεσμένη στην εκπομπή «RealKos» με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα των Δημοκρατών του Ανδρέα Λοβέρδου κυρία Βάνα Αγγελοπούλου Μανωλάκη.

«Οι δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου κάνουμε αγώνα να γνωστοποιήσουμε τη νέα αυτή κίνηση, μιας προσωπικότητας με σπουδαία πολιτική παρουσία, χωρίς φόβο και με γενναιότητα, κάτι που του έχει πολλές φορές στοιχίσει. Προσωπικά όλη μου η πορεία και η δράση κατά το παρελθόν, έχει δώσει δείγματα γραφής που έχει να κάνει με σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς μας και ως νησιώτες. Ο κ. Λοβέρδος και οι Δημοκράτες έρχονται να καλύψουν τον χώρο του κέντρου εκφράζοντας τους μετριοπαθείς συμπολίτες μας που δεν ταυτίζονται με την μετατόπιση της Νέας Δημοκρατίας και των υπόλοιπων κομμάτων. Ζούμε σε μια περιοχή όπου γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά, μεταναστευτικά, περιβαλλοντολογικά διανύουμε μια περίοδο αλλαγών. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι οι λύσεις και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε καταρτίσει ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο από άξιους υποψηφίους ικανούς για σπουδαίες κατακτήσεις», μερικά απ’ όσα δήλωσε η κ. Μανωλάκη.

Για το γεγονός ότι κατά την προεκλογική αυτή περίοδο κυριαρχούν ίσως τα ζητήματα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, η κ. Μανωλάκη δήλωσε τα εξής: «Εκτιμώ ότι η εσωτερική πολιτική επικαιρότητα είναι αλληλένδετη με την ευρωπαϊκή ατζέντα. Μια σειρά μεγάλων προβλημάτων, όπως το μεταναστευτικό, η ακρίβεια, η ενέργεια και το μεταναστευτικό αλλά και τα εθνικά ζήτήματα είναι θέματα που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας έτσι και αλλιώς και πρέπει να συνεχίσουν να επικοινωνώνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Για τον στόχο των δημοκρατών στις ερχόμενες εκλογές η κ. Μανωλάκη δήλωσε: «Ο  στόχος ο δικός μας δεν είναι να διαμαρτυρηθούμε αλλά να σταθούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να επισημαίνουμε διαρκώς τις θέσεις μας, χωρίς να κουράζουμε τους ευρωπαίους εταίρους επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα γκρινιάζοντας, αλλά διεκδικώντας τα δικαιώματά μας ως Χώρα και επισημαίνοντάς τα με έναν τρόπο αποτελεσματικό».

Για την ψήφο αντίδρασης και διαμαρτυρίας που διεκδικεί το κόμμα των Δημοκρατών  κ.. Μανωλάκη δήλωσε τα εξής: «Οι συμπολίτες μας όταν δεν ικανοποιούνται απ’ τις εφαρμοζόμενες πολιτικές έχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν μέσα απ’ την εκλογική αυτή διαδικασία και να επιλέξουν ένα κόμμα, μια φωνή αντιπροσωπευτική, μαχητική και διεκδικητική. Θέλουμε κοντά μας ανθρώπους που έχουν κοινή λογική, που να είναι πατριώτες με την αληθινή έννοια κι όχι με την παρερμηνευμένη έννοια των τελευταίων ετών. Ο στόχος μας είναι να καταστούμε το μεγαλύτερο απ’ τα μικρά κόμματα και να χαράξουμε πορεία για τις εθνικές εκλογές. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Δημοκρατών είναι το πρόγραμμα «Λοιπόν» το οποίο είναι ένα δίκτυο όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του, ανεξαρτήτως χρωματισμού, ακόμη κι αν δεν είναι μέλος μας. Είναι ένα πρόγραμμα με προτάσεις και λύσεις».

Όσον αφορά τους προσωπικούς στόχους η κ. Μανωλάκη επεσήμανε τα εξής: «Σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που θα ήθελα ως υποψήφια είναι να εκπροσωπήσω τον τόπο μας. Έχω ασχοληθεί με την νησιωτικότητα εκπονώντας εργασίες για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Υπερπεριφερειακότητα, χαρακτηριστικό της δικής μας περιοχής. Ζω 37 χρόνια στη Ρόδο και επιθυμώ να εκπροσωπήσω τους νησιώτες μας διότι γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα