Β. Υψηλάντης: Το δημιουργικό έργο της κυβέρνησης, οδηγός για την εκλογική νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και  Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετείχε στα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας που επισκέπτονται την Ρόδο  για υπηρεσιακούς λόγους αλλά και ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 9 Ιουνίου 2024.

Συγκεκριμένα,  το πρωί της Πέμπτης,   μετέβη με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας   Ευάγγελο Τουρνά   στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου όπου συζήτησαν τις πολιτικές της Κυβέρνησης για την ενδυνάμωση του πυροσβεστικού σώματος καθώς  επίσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Κατά την επίσκεψη αυτή χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Στη συνέχεια με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση  και τον Διοικητή του Ταμείου Ανάκαμψης Ορέστη Καβαλάκη μετέβησαν στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εξέλιξη του έργου  ανακαίνισης του εμβληματικού θεάτρου της Ρόδου, το οποίο  εντάχθηκε από το ΥΠΠΟΑ στο Ταμείο Ανάκαμψης και προχωράει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ώστε να είναι έτοιμο  το 2025. Τον αναπληρωτή υπουργό συνόδευσε και στις συναντήσεις του  με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ Κύριλλο, στο  Επιμελητήριο Δωδεκανήσου όπου συνάντησαν τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΔ κ. Γιώργο Αντώνογλου, στη συνάντηση του με κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΔΕΕΠ της ΝΔ Δωδεκανήσου, στο εργοστάσιο της Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου και με τον εκπρόσωπο της Fraport Σάκη Ανυφαντή.

Συνάντηση επίσης με πολίτες είχαν σε επίσκεψή του στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στην εκδήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού Ιατρού Όλγας  Κουρή Καλλέργη που έγινε στα γραφεία της ΔΕΕΠ της ΝΔ.

Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε : « Το δημιουργικό έργο της Κυβέρνησης και  στα Δωδεκάνησα είναι οδηγός για την εκλογική νίκη της ΝΔ  στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Για να μπορέσει η Ελλάδα να σταθεί, να διεκδικήσει και να έχει απολαβές στην Ευρώπη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα