Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Τραγουδώντας τη μεγάλη οθόνη με την Ορχήστρα των Κυκλάδων στη Ρόδο

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Ορχήστρα των Κυκλάδων, σας προσκαλούν σε μια βραδινή βόλτα στον κόσμο του κινηματογράφου.
Στη συναυλία με θέμα «Τραγουδώντας τη Μεγάλη Οθόνη», ένα σύνολο 25 μουσικών – τραγουδιστών, κάτω από το φως της πανσελήνου, θα μας θυμίσει μουσικές και τραγούδια από αξέχαστες ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου σινεμά.
Οι μουσικές των NinoRota, EnnioMorricone, HenryMancini, GoranBregović, VictorYoung, αλλά και δικών μας δημιουργών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Διονύσης Σαββόπουλος, Ελένη Καραΐνδρου κ.ά., θα μας χαρίσουν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό βράδυ.
Μουσική διεύθυνση: Νίκος Κυπουργός
Συμμετέχει η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και η Παιδική Χορωδία Amabile του επικοινωνιακού & μορφωτικού ιδρύματος της Ι. Μ. Ρόδου.
Διδασκαλία: Μιχάλης Καλαεντζής
Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.
Κυριακή 4 Ιουνίου 2023
Ρόδος – Αίθριο του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου
Είσοδος ελεύθερη – Ώρα προσέλευσης κοινού: 20:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα