Τον Ιούλιο στη Ρόδο το 1st Kids Football Camp

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό τη διοργάνωση του 1st Kids Football Camp.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία της νέας διεύθυνσης, η οποία για πρώτη φορά φέρνει κοντά τα παιδιά της Ρόδου με το ποδόσφαιρο μέσα από ένα οργανωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα. Το camp θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές δημοτικές κοινότητες, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να συμμετάσχουν.

Συγκεκριμένα:

– 11, 12 και 13 Ιουλίου στο γήπεδο Μαριτσών

– 17, 18 και 19 Ιουλίου στο γήπεδο Αρχαγγέλου

Απευθύνεται σε παιδιά που γεννήθηκαν το 2012, το 2013 και το 2014, με δωρεάν συμμετοχή που περιλαμβάνει την παροχή t-shirt και αναμνηστικού. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν διπλωματούχοι ,έμπειροι και καταρτισμένοι προπονητές, οι οποίοι θα διδάξουν στα παιδιά τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου και θα τα καθοδηγήσουν μέσα από διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικά στο 6932458303. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα.

Για τη διοργάνωση του 1st Kids Football Camp ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Μιχάλης Πλύγκος δήλωσε τα εξής:

«Ως Διεύθυνση Αθλητισμού, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους αυτή τη μοναδική εμπειρία και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας. Μέσα από το camp, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο, να αναπτύξουν τις αθλητικές τους δεξιότητες και να καλλιεργήσουν την ομαδικότητα και το αθλητικό πνεύμα. Ελπίζουμε αυτό το camp να είναι η αρχή μιας μακράς παράδοσης αθλητικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά μας. Σας περιμένουμε όλους με ανυπομονησία για ένα καλοκαίρι γεμάτο ποδόσφαιρο και διασκέδαση».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα