Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Τομ Κρουζ. Ο 62χρονος σταρ του Χόλλυγουντ απαθανατίστηκε αργά το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου το ιδιωτικό του τζετ έκανε στάση λίγων ωρών για ανεφοδιασμό.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Επικίνδυνες Αποστολές» αποφεύγει τους παπαράτσι και γι’ αυτό επέλεξε να προσγειωθεί νύχτα στο αεροδρόμιο των Αθηνών, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον φακό των παπαράτσι που κατάφεραν να τον απαθανατίσουν έξω από το αεροπλάνο του.

Το Mykonos Live TV εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από την παρουσία του Τομ Κρουζ στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στην συνέχεια ο χολλυγουντιανός αστέρας πέταξε για Θεσσαλονίκη όπου έμεινε για μιάμιση μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της επίσκεψής του στην συμπρωτεύουσα ήταν η αναζήτηση χώρων όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για επερχόμενες ταινίες του.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη έχει γίνει γνωστή στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου αφού έχει φιλοξενήσει έξι χολλυγουντιανές παραγωγές. Να πούμε ότι ο Τομ Κρουζ έχει δηλώσει δημοσίως μεγάλος φαν της Ελλάδας.

Πριν από έναν χρόνο σε συνέντευξή του στην πρεμιέρα της ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος Πρώτο» είχε αποθεώσει την πατρίδα μας λέγοντας, «Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός».