Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Το ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη μέρα της Ρόδου

Το ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου χαιρετίζει την πρωτοβουλία συναντήσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους παραγωγικούς φορείς, για την εξειδίκευση του πακέτου μέτρων στήριξης της τοπικής οικονομίας της Ρόδου, που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση από την μεγάλη τραγωδία των πυρκαγιών και θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Το ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου, έχοντας τον θεσμικό ρόλο του Τεχνικού Συμβούλου της Πολιτείας δηλώνει παρών, ώστε να κατατεθούν προτάσεις που περιλαμβάνουν μέτρα όπως η αποκατάσταση της βιωσιμότητας και θωράκισης των οικισμών, με αντιπλημμυρικά, αντιδιαβρωτικά και έργα υποδομής, και εν γένει ό,τι κριθεί αναγκαίο για την θωράκιση της Πολιτικής Προστασίας της Ρόδου.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου, Ιωάννης Γλυνός, με τη Διοικούσα Επιτροπή και με την αγαστή συνεργασία και των υπολοίπων συναδέλφων μηχανικών της Δωδεκανήσου, θέτουμε εαυτούς στη διάθεση της Πολιτείας ώστε να εξειδικεύσουμε και να εμπλουτίσουμε τις προτάσεις, αλλά και να συμβάλλουμε στην εφαρμογή τους.

Για τη Διοικούσα του ΤΕΕ τμ. Δωδ/σου

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Στ. Γλυνός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα