Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σύμης επισκέφθηκαν Θεμιστοκλέους και Ροϊλός (ΗΧ)

Τα συγχαρητήριά τους εισέπραξε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΠΠΙ Νικήτας Γρύλλης για τη λειτουργία του Ιατρείου

Το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης επισκέφθηκαν χθες ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός, τους οποίους υποδέχθηκε εκεί ο Αντιδήμαρχος του νησιού, Αναπληρωτής Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ρόδου και Πρόεδρος του ΠΠΙ Σύμης, Νικήτας Γρύλλης, ο οποίος και έλαβε τα συγχαρητήρια για την άψογη λειτουργία του Ιατρείου, τόσο από τον Γ.Γ. του υπουργείου, όσο και από τον ΔΥΠΕάρχη.

“Δεσμεύοντας την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά το Ιατρείο της Σύμης και την αναγκαιότητα στελέχωσης του. Μοναδικός σκοπός μας είναι η άριστη και άμεση υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων νησιού μας και των χιλιάδων επισκεπτών που επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες τη Σύμη, με την εκτόξευση της τουριστικής ανάπτυξης που έχει κάθε χρόνο”, δήλωσε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου ο κ. Γρύλλης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ως αν/της Πρόεδρος του 1ου Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) Ρόδου τέθηκαν από τον κ. Γρύλλη, τα ακόλουθα:

Η αναβάθμιση του Π.Π.Ι. Σύμης σε Κ.Υ. Σύμης εν αναμονής του ΦΕΚ.

Η αναγκαιότητα στελέχωσή σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Η Αντικατάσταση ασθενοφόρου και

Η λειτουργία Ακτινολογικού τμήματος.

Κλείνοντας ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την κτηριακή κατάσταση του Πολυδύναμου, για την άριστη και ορθή λειτουργία του και για το μέχρι στιγμής προσωπικό που στελεχώνει την δομή Υγείας της Σύμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα