Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου

Σας ενημερώνουμε ότι το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης, Δήμου Ρόδου από τις 16/1/2023 έως και τις 28/02/2023, έχει ως εξής:

 Το Νεστορίδειο Μέλαθρο και η Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου, θα λειτουργούν από:

  • Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 έως 18:00, τελευταία είσοδος 17:30.
  • Κυριακή κλειστά.

Υπενθυμίζουμε ότι:

Στο κτήριο του Νεστορίδειου Μελάθρου (Πλατεία Γ. Χαρίτου) οι επισκέπτες μπορούν να δουν:

Στο ισόγειο την έκθεση με τίτλο «ο Αιγαιακός χώρος με το βλέμμα των περιηγητών τον 16ο – 19ο αιώνα και τα Δωδεκάνησα στην Ελληνική Επανάσταση».

Στον πρώτο (1Ο) όροφο την έκθεση με τίτλο «Τοπιογραφία».

Στο δεύτερο (2Ο) όροφο μπορεί να θαυμάσει κανείς τη δωρεά των πιο αντιπροσωπευτικών έργων, όλης της μακρόχρονης καλλιτεχνικής διαδρομής του αείμνηστου σπουδαίου εικαστικού Βάλια Σεμερτζίδη.

Στη Νέα πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου Ρόδου (οδός Ι. & Π. Νεστορίδη, πρώην Κω), οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την έκθεση κεραμικής με τίτλο «Η Δύση συναντά την Ανατολή μέσα από την Κεραμική» η οποία μεταφέρθηκε από το  Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης (Παλαιό Συσσίτιο), Σωκράτους 179, Μεσαιωνική Πόλη, για τους χειμερινούς μήνες στη Νέα Πτέρυγα. Η έκθεση  «Η Δύση συναντά την Ανατολή μέσα από την Κεραμική» αποτελεί μέρος της συλλογής Παναγιώτη Ιωαννίδη η οποία αποκτήθηκε από τον Δήμο Ρόδου, μετά από πρόταση του Δημάρχου Γιώργου Βρούχου το 1973 και ανήκει πλέον στην μόνιμη συλλογή του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου.

——————————————————————————————————

Στους εκθεσιακούς χώρους μπορείτε να βρείτε εκδόσεις του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης σε προνομιακές τιμές.

Πληροφορίες:  Τηλ. 2241036646 | FAX 2241023766  | [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα