Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady για πρώτη φορά στη Ρόδο με 2.000 επιβάτες

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady αγκυροβόλησε σήμερα για πρώτη φορά στο λιμάνι της Ρόδου.

Σε σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Θανάσης Βυρύνης αναφέρει τα εξής:

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady της εταιρίας Virgin Voyages είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε σήμερα για πρώτη φορά στη Ρόδο.

Ναυπηγήθηκε πολύ πρόσφατα (Μάρτιος 2023), διαθέτει 1408 καμπίνες (με 78 σουίτες), 17 καταστρώματα με θεματικά εστιατόρια, καζίνο, αίθουσες ψυχαγωγίας, γυμναστήρια, spa, πισίνες και σαλόνια.

Το χρώμα του (γκρι) και η χωροταξία του είναι στα πρότυπα πολεμικού (όπως μας είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του πλοίου), ενώ το κόκκινο δηλώνει έντονα ενέργεια.

Το πλοίο μεταφέρει 2.000 επιβάτες (μέγιστης χωρητικότητας 2.800) άνω των 18 (“adult cruising”), κυρίως από Αμερική, αλλά και από Αγγλία, Β.Ευρώπη και Αυστραλία. Διαθέτει πλήρωμα 1.100 ατόμων από 50 εθνικότητες με Ολλανδό πλοίαρχο. Λιμάνι εκκίνησης είναι ο Πειραιάς και θα προσεγγίζει το νησί μας κάθε 15 ημέρες.

Στην υποδοχή και στην ανταλλαγή αναμνηστικών παραβρεθήκαμε μαζί με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Βασίλη Παπαοικονόμου, τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Ρόδου, εκπρόσωπους του Λιμεναρχείου με τον περιφερειακό διοικητή Ιωάννη Δελή, εκπρόσωπους του Τελωνείου Ρόδου και τον αντιπρόσωπο ταξιδιωτικό πράκτορα της εταιρίας Κωνσταντίνο Πολυταρίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα