Το “μυστικό” για το μοναδικό τσάι Σαλάκου! (video)

Η μοναδική ζωντανή φάτνη Σαλάκου -μετά από απουσία δυο χρόνων λόγω της πανδημίας – επαναλειτούργησε φέτος με απόλυτη επιτυχία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου “Το Σπήλαιο” και τους δεκάδες εθελοντές του χωριού.

Όλες τις ημέρες λειτουργίας συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου και θα είναι και πάλι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες στις 6,7 και 8 Ιανουαρίου.

Στο χώρο της φάτνης υπάρχουν αλογάκια, γαϊδουράκια και πολλά αλλά ζωάκια επίσης υπάρχουν ταχυδακτυλουργοί ,μάγοι, και φυσικά τα παραδοσιακά μας προϊόντα καθώς και το μοναδικό τσάι Σαλάκου.

Για το περίφημο τσάϊ με τα 15 βότανα, μίλησε στον Real Voice 99.5 και τη Νατάσα Παμπρή, ο εμπνευστής και πρώτος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαλάκου Γιάννης Κεφάλας.  Ο κ. Κεφάλας σημείωσε ότι η πρώτη ζωντανή φάτνη στο χωριό λειτούργησε το 1983, πριν από 40 χρόνια, με δική του πρωτοβουλία και πρόσθεσε ότι ο νυν Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Εγγλέζος αναβάθμισε σημαντικά το πολιτιστικό έθιμο της Σαλάκου που πλέον συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου και αποτελεί τη χριστουγεννιάτικη ατραξιόν του νησιού!

Δείτε τι λέει για το περίφημο τσάι Σαλάκου που προσφέρεται δωρεάν στον κόσμο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα