Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου και ο Σύλλογος Εικαστικών Δωδεκανήσου εγκαινιάζουν την έκθεση με τίτλο «Μετέωρες στιγμές στο χρόνο»

Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου και ο Σύλλογος Εικαστικών Δωδεκανήσου εγκαινιάζει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, στις 18:30, την έκθεση με τίτλο «ΜΕΤΕΩΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ» στο κτήριο της Νέας Πτέρυγας του Νεστορίδειου Μελάθρου, οδός Ι. & Π. Νεστορίδη (τμήμα οδού Κω).

Στην έκθεση συμμετέχουν 44 καλλιτέχνες με 87 έργα διαφόρων τεχνοτροπιών, όπως ζωγραφική, αγιογραφία, ψηφιδωτά, εγκαυστική, φωτογραφία και εγκατάσταση.

Η κάθε έκθεση του ΣΕΔ αποτελείται από πρωτότυπα έργα τα οποία εκτίθενται για πρώτη φορά.

Η συνάντηση των 44 καλλιτεχνών μελών του ΣΕΔ δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση που προκαλεί το ενδιαφέρον, το θαυμασμό και την ικανοποίηση στον επισκέπτη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορούν να πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις (σχολεία, συλλόγους ή ομάδες) κατόπιν επικοινωνίας στο τηλ: 6947836553.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 έως 18:00, τελευταία είσοδος 17:30. Κυριακή κλειστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα