Το Κουρδιστό Φραγκόσυκο

Του Γιάννη Παρασκευά

Περίεργο και εύγευστο φρούτο το φραγκόσυκο.

Θέλει τέχνη να το κόψης, να το καθαρίσεις και να το γευτείς, είχε μια αποκλειστική ιδιαιτερότητα, σκληρό το περίβλημα του, γεμάτο μικρά και επικίνδυνα αγκάθια και πιο περίεργο το περιεχόμενο του, εύγευστο και με πολλά σποράκια.

Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του δεν είχε και πολλούς εραστές καλοφαγάδες, να το σφίξεις στο χέρι σου, μεγάλο πρόβλημα, να το γνωρίσεις και να το απολαύσεις επίπονη διαδικασία και σε μια αντίστροφη των μη λογικών διεργασιών και προσπαθώντας να δεις με τι μοιάζει, χωρίς δυσκολία αναφωνείς, την βρήκα την απάντηση, το έλυσα το κουίζ, είναι οι ΗΠΑ.

Τρελός και δυσνόητος ο συλλογισμός, τι όμως είναι πιο τρελό από αυτά που ζούμε καθημερινά, από όλα αυτά που μας σερβίρουν τα διάφορα ΜΜΕ με λόγια και εικόνες και προσπαθούν να μας πείσουν, πως κάποιοι τρελοί θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο.

Στο σύνολο τους οι ταγοί, οι αρχηγοί του Δυτικού πολιτισμένου κόσμου, βάλθηκαν να μας τρελάνουν, προσπαθούν με χίλια μέσα και τρόπους να μας κάνουν να πιστέψουμε, ότι αυτοί οι παλαβοί της ΧΑΜΑΣ, είδαν κάποιο περίεργο όνειρο και στις  επτά (7) του Οκτώβρη, στα καλά του καθουμένου, σαν να είχαν πάθει κάποιο Αμόκ, επιτίθενται στο  ΙΣΡΑΗΛ και σκοτώνουν αμάχους.

Σαν να ξύπνησαν από λήθαργο όλοι οι ΗΓΕΤΕΣ Κρατών και ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ και με μια σύμπνοια περίεργη, με σεντορία τη φωνή, βγήκαν άμεσα να καταδικάσουν το χτύπημα των Παλαιστίνιων και να τους χαρακτηρίσουν τρομοκράτες.

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος.

Αυτοί που ξέρουν τι ώρα πάει ο καθένας από εμάς στην τουαλέτα, άρχισαν να διατυπώνουν θεωρίες και να ισχυρίζονται, ότι η ΧΑΜΑΣ, έπιασε στο ύπνο τους ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, πόσο ηλίθιους μας θεωρούν, ή πόσο ανίκανους να αντιληφθούμε μια κάποια στιγμή, όταν κοπάσει ο κουρνιαχτός, ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Με μια εκπτωτική διαδικασία αξιολόγησης των αντιληπτικών μας δυνατοτήτων, να δεχτούμε ότι το ΙΣΡΑΗΛ κοιμήθηκε, κοιμήθηκαν και οι  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ που ελέγχουν κάθε σπιθαμή του Σύμπαντος?

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν δείξει, για να έχουμε το ΝΟΥ μας, ότι γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο καθένας από τους δήθεν τρομοκράτες που έχουν για στόχο τους κατά καιρούς, πως είναι δυνατόν να τους ξέφυγε η ΧΑΜΑΣ.

Στην αναμπουμπούλα ο ΛΥΚΟΣ χαίρεται, μην με ρωτάται ποιος είναι ο ΛΥΚΟΣ, ένας είναι και ο στόχος, οι ενέργειες και οι παραλήψεις, δεν είναι άλλος, από την διατήρηση της ηγεμονίας του και της επικυριαρχίας του σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Διαχρονικά οι ιστορίες, οι διαδρομές, γέννησης, ενδυνάμωσης και πτώσης των διαφόρων Αυτοκρατοριών μας είναι γνωστές, δεν έχουν ευθύγραμμη πορεία συνεχούς ανάπτυξης, ο κύκλος τους, μοιάζει με τον κύκλο της ζωής, γεννούνται, αναπτύσσονται πεθαίνουν.

Η επανάληψη αυτού του φαινομένου στην περιοχή μας, θα έπρεπε να είναι διδακτική, προς όλες τις κατευθύνσεις και προς τους κοσμοκράτορες και προς τους υπηκόους.

Η μη αποδοχή του νομοτελειακού αυτού φαινομένου από την σημερινή παγκόσμια Ηγέτιδα δύναμη και εννοώ τις ΗΠΑ και η εμμονή της, στην διατήρηση της επικυριαρχίας της, έναντι οιουδήποτε τιμήματος, δεν θα είχε τίποτα άλλο σαν αποτέλεσμα, παρά μόνο, καταστροφές πόλεων και υποδομών, μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών, θύματα παιδιά νεκρά, παιδιά ορφανά, χήρες και χήρους και ανεξέλεγκτα μεταναστευτικά ρεύματα.

Δεν υπάρχει καμία μικρή ή μεγάλη πολεμική σύρραξη σε Παγκόσμιο επίπεδο που οι ΗΠΑ να μην συμμετέχει, ή να μην είναι αυτή που για διαφόρους προσχηματικούς λόγους την προκάλεσε, για την προστασία των δικών της  συμφερόντων.

Η Δημοκρατική Άνοιξη, με το πρόσχημα των δυναστευτικών δήθεν καθεστώτων και την κατοχή από αυτά πυρηνικών όπλων και την τροφή για ηλίθιους, ότι επιθυμεί την εδραίωση δημοκρατικών καθεστώτων, σαν να ήταν εμπόρευμα προς πώληση, διέλυσε όλα τα κράτη της Μέσης Ανατολής και εμείς βιώνουμε την επέλαση των μεταναστών.

Το ΙΣΡΑΗΛ είναι μια πολιτεία της ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ποιος πιστεύει ότι ότι δεν θα ήταν υπάκουο στα κελεύσματα της, για την λύση του Παλαιστινιακού ζητήματος ή του προβλήματος που σήμερα προέκυψε?

Η ΧΑΜΑΣ και οι επιθέσεις των Ισραηλιτών, είναι αντιπερισπασμός στο φιάσκο του πολέμου στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Το παιχνίδι για τους Αμερικανούς και τους μικρόφθαλμους Ευρωπαίους χάθηκε, έπρεπε να φύγει από την επικαιρότητα και η όποια λύση να πέσει στα μαλακά.

Τον κλόουν Ζελενσκι τον έχουν ήδη ξεγράψει, με ένα δήθεν εσωτερικό τους πραξικόπημα θα τον αντικαταστήσουν, με ένα ο οποίος θα διαπραγματευθεί το τέλος του πολέμου.

Η Ευρώπη και πολύ περισσότερο η χώρα μας είναι οι μεγάλοι χαμένοι, από αυτά τα γεωπολιτικά παιχνίδια.

Παρασκευάς Γιάννης

Ρόδος, 8/11/2023

ΥΓ. Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα