Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου στηρίζει τους αγώνες του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και τις απεργιακές του κινητοποιήσεις

 

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ρόδου αναφέρει τα εξής:

Αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Ρ., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Εγγλέζο Παναγιώτη, τον Γενικό Γραμματέα, Φραντζολάκη Γεώργιο, και τον Ταμία, Καρανικόλα Ελευθέριο, συμμετείχε εχθές 22/5/2024 στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ για την κατάργηση των αθέμιτων και οικονομικά εξοντωτικών μέτρων που οδηγούν ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα σε μαρασμό με αποτέλεσμα την απώλεια αρκετών θέσεων εργασίας και την ταλαιπωρία χιλιάδων ασφαλισμένων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε με όλους τους εργαζόμενους και τον Ιατρικό Σύλλογο, το Ε.Κ.Ρ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την κινητοποίηση. Δεν αφορά μόνο τους γιατρούς, αφορά την κοινωνία της Ρόδου. Η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει άμεση σχέση με το πρόβλημα. Από την αρχή δηλώσαμε τη συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα, για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των γιατρών στα εργαστήρια, των οποίων απασχολούνται και πολλοί εργαζόμενοι.

Το Ε.Κ.Ρ. υπενθυμίζει προς όλα τα ιατρεία και τα διαγνωστικά κέντρα ότι οι εργαζόμενοι για τις ημέρες των κινητοποιήσεων θα πρέπει να αμειφθούν κανονικά και ότι αυτές οι ημέρες δεν συμψηφίζονται με τις ημέρες της κανονικής άδειας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                      ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα