Το… ελάττωμα του δημάρχου Λειψών και το τίμημα της μοναξιάς

Στη συνεδρίαση της επιτροπής περιφερειών της Βουλής έδωσε το “παρών” σήμερα ο ιδιαίτερα δραστήριος δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Μάλιστα ο ίδιος που εκτός των άλλων είναι γνωστός και για το χιούμορ του, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτοσαρκάστηκε για το γεγονός ότι έφτασε νωρίτερα στον τόπο της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα να βρίσκεται για αρκετή ώρα μόνος του εντός της αίθουσας!

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μάγγου:

Στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής όπου σε λίγη ώρα ξεκινάει η συνεδρίαση της επιτροπής περιφερειών με θέμα την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων από τους ΟΤΑ α’ βαθμού μετά από πρόσκληση του προέδρου και βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνου Κόνσολα.

(Το “ελάττωμά” αυτό να προσέρχομαι στις συναντήσεις πάντα νωρίτερα, σχεδόν πρώτος, προκειμένου να μην είμαι αργοπορημένος έχει το τίμημά του….την προσωρινή αίσθηση μοναξιάς ή και μοναχικότητας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα