Το Δημοτικό Σχολείο Σορωνής στηρίζει το «Ρόδος για τη ζωή»

Το Δημοτικό Σχολείο Σορωνής στηρίζει για ακόμα μια χρονιά την εκδήλωση «Ρόδος για τη Ζωή», που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, για 14η συνεχόμενη χρονιά!

Δεκάδες εθελοντές, σύλλογοι, σωματεία, επιχειρήσεις, και ιδιώτες ενώνουν κάθε χρόνο τις δυνάμεις τους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, ένας στόχος που αφορά πάντα την αγορά ενός μηχανήματος για την πρόληψη και καταστολή του καρκίνου, για τις ανάγκες του νοσοκομείου της Ρόδου.

Φέτος το σχολείο μας κατόρθωσε να συγκεντρώσει το ποσό των 903 ευρώ, χάρη στην κινητοποίηση γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Χριστίνα Σουγιουκλού που ανέλαβε να μας παραδώσει τα μπλουζάκια, αλλά και τον κύριο Στέργο Σαββάκη, ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου “Πηγή”, για την προσφορά καπέλων της δράσης στους μαθητές/τριες της Γ΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Σχολείου μας.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην Πλατεία Δημαρχείου, που αναμένεται να κατακλυστεί από χιλιάδες γαλάζιες μπλούζες, στην εκδήλωση- περπάτημα θεσμό για το νησί της Ρόδου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα