Το Bronze βραβείο απέσπασε ο Δήμος Σύμης για την πλατφόρμα Visit Simi

Με το Bronze Βραβείο, στην κατηγορία κατηγορία “Ψηφιακός Τοπικός Τουριστικός Οδηγός & Μobile Εφαρμογές” διακρίθηκε ο Δήμος Σύμης για την υλοποίηση του “Visit Simi”, της πλατφόρμας προβολής τουριστικών και πολιτιστικών σημείων, στα Best City Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιανουαρίου 2023 στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί άλλη μία απόδειξη των βημάτων ψηφιακής καινοτομίας που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ο Δήμος  Σύμης , με στόχο την υποστήριξη των πολιτών και επισκεπτών, την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας αλλά και την προώθηση της ιστορίας του νησιού.

Το βραβείο παρέλαβαν η κ. Βάσια Αρβανίτη, Business Development Manager της Crowdpolicy,  η κ. Κλαούντια Σκορούπα, Project Manager στην Crowdpolicy κι η κ. Βασιλική Χρυσοχοΐδη, Head of Design στην Crowdpolicy.

To “Visit Symi”, νέος δικτυακός τόπος που υλοποιήθηκε με την τεχνολογική υποστήριξη της Crowdpolicy, αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη δράση ψηφιακής τουριστικής προβολής του νησιού της Σύμης και απευθύνεται στους επισκέπτες του νησιού, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να έχουν μία πλήρη ενημέρωση για την τουριστική εμπειρία στη Σύμη. Ο επισκέπτης της νέας ιστοσελίδας, πέρα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μπορεί να βρειι αναλυτική ενημέρωση τόσο για τα αξιοθέατα, τις παραλίες και την ιστορία του νησιού, όσο και για τις δραστηριότητες, την τοπική γαστρονομία, τις εκδηλώσεις και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί.

Το “Visit Simi” είναι προσβάσιμο σ’ όλους τους πολίτες μέσω της ιστοσελίδας:

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, καθώς φωτογραφίες της Τελετής Απονομής των βραβείων μπορείτε να βρείτε στο https://www.bestcityawards.gr/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα