Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Την Παρασκευή θα κάνει το…«τάμα» του ο Χ. Ταϊγανίδης και θα κολυμπήσει από τη Ρόδο στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη

Την προσεχή Παρασκευή 4 Νοεμβρίου θα κάνει το… «τάμα» του ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης και θα κολυμπήσει από τη Ρόδο στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη.

Λόγω των προβλέψεων για κακές καιρικές συνθήκες από 6 έως 8 Νοεμβρίου, ο χρυσός μας παραολυμπιονίκης θα κάνει το εγχείρημα του μεθαύριο το πρωί.

Στις 06:30 θα ξεκινήσει το τελετουργικό και στις 07:00, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα βουτήξει στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην περιοχή Κάτω Πέτρες για να ξεκινήσει την κολύμβηση προς τη Σύμη και την Ιερά Μονή του Πανορμίτη.

Στην εκκίνηση το «παρών» θα δώσουν ο Ολυμπιονίκης μας στην άρση βαρών Πύρρος Δήμος και η πρωταθλήτρια στο επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα, που θα βρίσκονται από σήμερα στη Ρόδο, ενώ γι αύριο έχουν προγραμματιστεί οι επισκέψεις στο «Βενετόκλειο», καθώς και σε σχολικά συγκροτήματα στ’ Αφάντου και τον Αρχάγγελο.

ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΙΕΩΝ «ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ» Ο ΤΑΪΓΑΝΙΔΗΣ

Ο χρυσός μας παραολυμπιονίκης βρέθηκε χθες στα Καβουράκια και δίπλα στους ερασιτέχνες αλιείς του συλλόγου, που στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χατζημάρκος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη υποδέχθηκαν τον παραολυμπιονίκη μας, ο οποίος όπως είναι γνωστό προετοιμάζεται για να εκπληρώσει το τάμα του που δεν είναι άλλο από το να κολυμπήσει από τη Ρόδο ως τον Πανορμίτη της Σύμης.

Ο σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων «Τα Καβουράκια» είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα του, ενώ το μέλος Παναγιώτης Ροδίτης θα ακολουθήσει με τη βάρκα του σε όλη την διαδρομή τον Έλληνα πρωταθλητή. Ήταν κοντά του και στο «δοκιμαστικό» που είχε κάνει πριν λίγο καιρό, περίπου στην ίδια διαδρομή, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη μας είναι πανέτοιμα να συνδράμουν σε οτιδήποτε χρειαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα