Την Παρασκευή η παρουσίαση του Project “THE RHODES CO-LAB” από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Όμιλο TUI

Παρουσία και του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια αύριο η εκδήλωση στο Ρόδος Παλάς

Την Παρασκευή θα γίνει η παρουσίαση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Όμιλο TUI του πρότζεκτ The Rhodes Co-Lab για την στρατηγική και το σχέδιο υλοποίησης της εμβληματικής παγκόσμιας πρωτοβουλίας μετασχηματισμού της Ρόδου σε Βιώσιμο Τουριστικό Προορισμό, από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και τον Πρόεδρο του TUI Care Foundation Thomas Ellerbeck.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στο Rodos Palace.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος σε γραπτή δήλωσή του μέσα από τα social media αναφέρει για την αυριανή παρουσίαση:

Η αυριανή, είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Η πρωτοβουλία “The Rhodes Co-Lab” , παρουσιάζεται με το σύνολο των έργων, των δράσεων και των στόχων της.
Μαζί με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και τον Πρόεδρο του TUI Care Foundation Thomas Ellerbeck, παρουσιάζουμε, σε μια εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους, τις 26 δράσεις και πρωτοβουλίες που περιλαμβάνει αυτό το, παγκόσμια, μοναδικό εγχείρημα.
Παρουσιάζουμε ένα συμπαγές σχέδιο, έναν αυστηρό οδικό χάρτη πρός το Αύριο.
Εχοντας αποδείξει πλέον οτι τους στόχους μας τους υπηρετούμε και τους κατακτούμε, αύριο παρουσιάζουμε την δική μας συμμετοχή στον αγώνα για έναν βιώσιμο τουριστικό προορισμό.
26 δράσεις-άλματα, που κάνουν την διαφορά και κάποια έχουν ήδη περάσει σε στάδιο υλοποίησης,
26 δράσεις-άλματα προς την μόνη κατεύθυνση που εμείς μάθαμε να κινούμαστε, Μπροστά ✌️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα