Την ενίσχυση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων στις νησιωτικές περιοχές ζήτησε ο Ιωάννης Παππάς

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς πραγματοποίησε κοινοβουλευτική παρέμβαση στον Υφυπουργό Αθλητισμού ,όσον αφορά το ζήτημα της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων Δωδεκανήσου.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο αυξημένο κόστος μετακινήσεων από νησί σε νησί που καθιστούν αρκετές φορές την πραγματοποίηση ενός αγώνα αδύνατη λόγω οικονομικών δυσκολιών. Επεσήμανε δε, ότι για τη οικονομική ενίσχυση από το Υπουργείο Αθλητισμού στο εκάστοτε σωματείο θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και άλλοι παράγοντες όπως αυτός της νησιωτικότητας και των δυσκολιών που παρουσιάζει αυτή.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο. Αυγενάκη, οι αθλητικοί παράγοντες της Δωδεκανήσου να έχουν την ίδια αφετηρία με τους υπολοίπους παράγοντες στην Ελλάδα κάτι το οποίο για να υλοποιηθεί θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή και κατ εξαίρεση αύξηση της οικονομικής ενίσχυσης στα σωματεία της Δωδεκανήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα