Την αναγκαιότητα λύσης για τις νομαρχιακές άδειες Φ.Δ.Χ. συζήτησε η Μ. Ιατρίδη με την υφυπουργό Υποδομών Χρ. Αλεξοπούλου

Επικοινωνία με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου είχε η Μίκα Ιατρίδη, σχετικά με το ζήτημα των νομαρχιακών αδειών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης (ΦΔΧ) και της αντικατάστασης τους σε άδειες Εθνικών/Εθνικών- Διεθνών Μεταφορών, το οποίο απασχολεί εκατοντάδες μεταφορείς. Το συγκεκριμένο θέμα η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε θέσει στην Υφυπουργό και σε προγενέστερο χρόνο, ύστερα από επισημάνσεις των μεταφορέων της Ρόδου.

Ειδικότερα, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ζήτησε από την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών να δοθεί διευκρίνηση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, ώστε οι κάτοχοι αδειών άσκησης επαγγέλματος Εθνικών/Εθνικών-Διεθνών Μεταφορών, οι οποίοι έχουν παλαιά έντυπα αδειών νομαρχιακών μεταφορών, να μπορούν να προμηθευτούν τα νέα έντυπα, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της, η Μίκα Ιατρίδη παρέθεσε στην αρμόδια Υφυπουργό τόσο τα επιχειρήματα του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών, όσο και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. Ρόδου, «Κολοσσός», με δεδομένο ότι το θέμα αφορά και τους μεταφορείς της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα