Τιμήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου η επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, τιμήθηκε η επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Πραγματοποιήθηκε προσυγκέντρωση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου και στη συνέχεια μέλη της Διοίκησης αλλά και συνδικαλιστές από όλους τους χώρους περιόδευσαν στο κέντρο της πόλης και σε καταστήματα μοιράζοντας φυλλάδια με την προκήρυξη της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η 1η Μάη είναι μέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης αλλά και μέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα του Ε.Κ.Ρ και σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ Πάτρας και το σύνδεσμο αυτού στο νησί μας, πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία ώστε ο καθένας από εμάς να γίνει εθελοντής αιμοδότης μυελού των οστών χαρίζοντας ελπίδα και ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που αφιέρωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας δείγμα σάλιου με μόνη ελπίδα τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, να βρουν συμβατό δότη που θα τους χαρίσει ζωή.

Αγωνιζόμαστε για ένα παρόν και ένα μέλλον καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.

Χωρίς ακρίβεια, κοινωνική φτώχεια, εργασιακή ανασφάλεια και ανισότητες.

Αυτή την ιστορική μέρα, ενώνουμε τη φωνή μας και όλοι μαζί δίνουμε αγωνιστικό, απεργιακό παρών.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                      ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα