Τη Ρόδο θα επισκεφθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Η πολιτική, αλλά και οικονομική ανάγκη οδηγούν το ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία να υιοθετήσει μια πολύ διαφορετική καμπάνια για τις ευρωεκλογές σε σύγκριση με αυτή που είχε ακολουθήσει για τις βουλευτικές εκλογές του 2023, όπως πληροφορείται το CNN Greece.

Από τη μία το ταμείο είναι μείον, το οποίο σημαίνει πως δεν θα πραγματοποιηθούν πολλές προεκλογικές ομιλίες από τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και το ότι μάλλον παραπέμπονται στις ελληνικές καλένδες τα περιφερειακά- αναπτυξιακά συνέδρια.

Από την άλλη, στην Κουμουνδούρου παραδέχονται ότι ο πρόεδρός τους δεν διαθέτει, τουλάχιστον όχι ακόμα, τη ρητορική δεινότητα για να στηρίξει πολιτικές ομιλίες, ωστόσο είναι χαρισματικός στο πρόσωπο με πρόσωπο και στο πόρτα με πόρτα.

Κι αυτό σκοπεύουν να αξιοποιήσουν αρχής γενομένης από απόψε (Πέμπτη) στον πεζόδρομο της Μουσούρων (Κάτωλας) στα Χανιά όπου θα απαντήσει σε ερωτήσεις πολιτών («Q&A») αντί να απευθυνθεί σε αυτούς με μια ομιλία.

«Μέσα σε 15 ημέρες κατάφερε να θέλει να τον ψηφίσει ένας ολόκληρος λόχος στη Θήβα μαζί με τις οικογένειές τους, αυτό το χάρισμα πρέπει να αξιοποιήσουμε. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει πως δεν θα γίνουν και παραδοσιακές ομιλίες», μας αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη που συνεργάζονται καθημερινώς με τον κ. Κασσελάκη.

Η επισήμανση Μενουδάκου σε Κασσελάκη

Την ίδια ώρα, πάντως, η χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τον έφερε αντιμέτωπο με την άγνοιά του για το ότι τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων εσωτερικού, δεν περιλαμβάνουν τα ίδια στοιχεία με τα αντίστοιχα των αποδήμων, κάτι που του επισημάνθηκε από τον πρόεδρο της Αρχής, Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

Όπως μαθαίνουμε, ο κ. Κασσελάκης έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η Αρχή θα καταλήξει στο πόρισμά της για την υπόθεση Ασημακοπούλου το αργότερο την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Εν αναμονή των νέων δημοσκοπήσεων

Στο μεταξύ, στην αξιωματική αντιπολίτευση αναμένουν νέο κύμα δημοσκοπήσεων στο οποίο οι ίδιοι θα κυμαίνονται σε ποσοστά περί το 17%, η ΝΔ θα βρίσκεται κάτω από το 30% και το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ πεσμένο.

Ως προς τις περιοδείες Κασσελάκη, η συνέχεια μάλλον θα δοθεί στα Δωδεκάνησα και δη στη Ρόδο, ενώ έπονται Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, καθώς και Στερεά Ελλάδα.

Την επόμενη εβδομάδα, εξάλλου, το πιθανότερο είναι πως θα μιλήσει στο Φόρουμ των Δελφών, περιμένουν ωστόσο να διευκρινιστεί πότε θα μιλήσει ο πρωθυπουργός γιατί επιθυμούν να του απαντήσει ο κ. Κασσελάκης κι όχι να προηγηθεί ο ίδιος.

Τι λένε στον ΣΥΡΙΖΑ για την απόλυση της κουνιάδας του Πάνου Σκουρλέτη

Ως προς την ιστορία με την απόλυση κουνιάδας του Πάνου Σκουρλέτη από το κόμμα, στελέχη του μας διαβεβαιώνουν ότι δεν είχε εκδικητικό χαρακτήρα και πως ο κ. Κασσελάκης δεν λειτουργεί ρεβανσιστικά, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση του γιου του προσφάτως απολυθέντος γενικού διευθυντή, Θύμιου Γεωργόπουλου ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Σε σχέση με το σημερινό πρόγραμμα της περιοδείας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Χανιά, αυτή θα ξεκινήσει στις 10.30 με επίσκεψη στα γραφεία της Νομαρχιακής, στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει αυτοψία σε πυλώνες μεταφορικής ηλεκτρικής ενέργειας στη Μαλάξα που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία.

Ακολούθως θα περιοδεύσει σε κεντρικά σημεία της πόλης, θα παρακολουθήσει στα Περιβόλια τον κρίσιμο ποδοσφαιρικό αγώνα Χανιά- Καλλιθέα, θα επισκεφθεί το Μουσείο Τυπογραφίας και μετά τη βραδινή εκδήλωση θα ανταλλάξει απόψεις με τη νεολαία σε κεντρικό μπαράκι.

Την Παρασκευή ο κ. Κασσελάκης θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο, την Κυριακή σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα και τη Δευτέρα στη Σητεία.

cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα