Θύμα τραμπούκων ο Β. Χατζηαντωνίου στο παιχνίδι της LFC IALYSOS με τη Δόξα Πηγαδακίων

Και ενώ η Ελλάδα προσπαθεί να μπει στην κανονικότητα μετά τα όσα τραγικά έγιναν στα Τέμπη , δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν το θεό τους.

Συγκεκριμένα σήμερα έπαιζε η γυναικεία ομάδα του Ιάλυσου στην Ζάκυνθο με την Δόξα Πηγαδακίων. Ενα παιχνίδι που ξαφνικά ενημερώθηκαν οι διοικούντες οτι ακυρώθηκαν τα δελτία δυο παικτριών τους από τη Λετονία. Έτσι αναγκαστικά ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου ξεκίνησε με δέκα παίκτριες το ματς. Κατάφεραν να προηγηθούν και απο εκεί και πέρα οι αθλήτριες του Ιάλυσου υπέστησαν τρομακτικό μπούλινγκ. Πρώτη και καλύτερη η πρόεδρος της Δόξας κ. Κούσβου και άρχισε να βρίζει της παίκτριες του Ιάλυσου με φράσεις όπως “πουτ@νες” γ@μ… οι μανες σας και αλλά πολλά. Όταν δε στο δεύτερο ημίχρονο έβλεπαν ότι δεν τους έβγαινε το αποτέλεσμα μπήκαν διάφοροι στο γήπεδο , από  άλλωστε μπήκαν μέσα –  να εισβάλλουν με συνέπεια να χτυπηθεί ο προπονητής στο πρόσωπο να τον σύρουν στο έδαφος και να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του. Αν είναι δυνατός να συμβαίνουν αυτα τα παράλογα σε γυναικείο παιχνίδι με τον Ιάλυσο να διαθέτει μικρές κοπέλες οι οποίες πραγματικά ζούσαν ένα σοκ από οσα δυσάρεστα είδαν τα μάτια τους . Και δεν έφτανε μόνο αυτό ο διαιτητής αλλοίωσε τα γεγονότα προφανώς φοβούμενος και έγραψε απλά στο φύλλο αγώνα ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των πάγκων όπου από πλευράς Ιάλυσου ήταν μόνο οι Βολιτάκης και Χατζηαντωνίου.

Ο Ιάλυσος θέλησε να προχωρήσει σε μηνύσεις αλλα λόγω του ότι θα έχανε το πλοίο της επιστροφής για την Κυλλήνη τελικά προτίμησαν να φύγουν. Ωστόσο θα γίνει εγγραφη αναφορά στην ΕΠΠΟ για τα όσα εξωφρενικά έγινα στο γήπεδο από τους διοκούντες της ομάδας Δόξας Πηγαδακίων.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο πήγε πολλά χρόνια πίσω και μιλάμε για γυναικείο. Πάντως αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι απο την στιγμή που μπήκαν στο στοίχημα και οι γυναικείες ομάδες τα πάντα έχουν αλλάξει όψη.

Πηγή: in12.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα