Θέση του Ε.Κ.Ρ. όσον αφορά το δίκαιο αίτημα της υπερωρίας των εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα κατά το διάστημα των εκλογών

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου στηρίζει τις ενέργειες που κάνουν η ΓΣΕΕ και η Ομοσπονδία με αφορμή τις διαμαρτυρίες των σωματείων των εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα καθώς οι υπηρεσιακοί Υπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών οφείλουν να υιοθετήσουν το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα που δεν είναι άλλο από τη χορήγηση της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης και της υπερωριακής αμοιβής.

Η χορήγηση της εκλογικής αποζημίωσης και η αμοιβή της υπερωρίας δεν είναι συνδικαλιστικό αίτημα αλλά είναι κεκτημένο δικαίωμα των εργαζομένων και υποχρέωση της Πολιτείας και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό πως εν έτει 2023 τόσο η Πολιτεία όσο και οι Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλουν να επιδεικνύουν σεβασμό σε όλους τους εργαζομένους που συμβάλλουν από το δικό του κλάδο ο καθένας στην ομαλή διεξαγωγή του ύψιστου δημοκρατικού δικαιώματος των πολιτών, των εκλογών.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                             ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα