Θερμή υποδοχή παντού για τον Νίκο Γερονικόλα και την Αρχή Οργάνωσης

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν, τα στελέχη των Δημόσιων Υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτήριο της ΔΟΥ Ρόδου, στον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Νίκο Γερονικόλα και τα μέλη της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με όλους τους προϊσταμένους των υπηρεσιών και από τις συζητήσεις αναδείχθηκε ως κυρίαρχο πρόβλημα όλων είναι η έλλειψη προσωπικού, γεγονός που οδηγεί σε πολλές άλλες προεκτάσεις προβλημάτων.

«Το ζητούμενο είναι πάντα η εξυπηρέτηση του πολίτη, όμως θα πρέπει να τεθεί στο τραπέζι της συζήτησης και η ανάγκη οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες να μπορούν να ολοκληρώνουν την καθημερινή τους δουλειά σε καθεστώς ηρεμίας και αξιοπρέπειας»
δήλωσε ο κ. Νίκος Γερονικόλας.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «οφείλουμε οι ασχολούμενοι με τα κοινά να μην κρυβόμαστε πίσω από αρμοδιότητες και να καταβάλλουμε ειλικρινή προσπάθεια για τη βελτίωση της σχέσης πολίτη – δημόσιας υπηρεσίας, αλλά και για τη σχέση πολίτη με τον δημόσιο υπάλληλο».

Ακολούθως, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Νίκος Γερονικόλας και τα μέλη της αντιπροσωπείας από την «Αρχή Οργάνωσης» επανέλαβαν τη σειρά των συζητήσεων με εκπροσώπους των υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου. Επί τόπου συζήτησαν το πρόγραμμα της
παράταξης σχετικά με τον άξονα «Ψηφιακός Δήμος Ρόδου», οι πέντε τομές του οποίου έτυχαν θετικών σχολίων από τα στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών.

Ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε με μετάβαση στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου ο κ. Νίκος Γερονικόλας και τα στελέχη της «Αρχής Οργάνωσης» συναντήθηκαν και συζήτησαν για την ανάγκη αγαστής συνεργασίας Δήμου Ρόδου – Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με τον Εκτελεστικό Γραμματέα Νίκο Παπασταματίου και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Ευστρατίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης 07 Σεπτεμβρίου, η «Αρχή Οργάνωσης» με επικεφαλής τον Νίκο Γερονικόλα παρέστησαν στον Εσπερινό της Παναγιάς Τσαμπίκας Αρχαγγέλου, εκεί όπου πλήθος κόσμου αγκάλιασε τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου και δήλωσε την ουσιαστική του στήριξη, τόσο στον ίδιο, όσο και στους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της «Αρχής Οργάνωσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα