Θεοδόσης Νικηταράς VS Γιώργος Κυρίτσης. Το debate των βασικών διεκδικητών του Δήμου της Κω , στον Real Voice

Διανύουμε μια προεκλογική περίοδο η οποία κατά κοινή ομολογία στερείται πολιτικών επιχειρημάτων ενώ εκλείπει και η συζήτηση για το «αύριο». Λίγες οι αναφορές των υποψηφίων Δημάρχων Κω για το μέλλον του νησιού, ένα μέλλον που θα κρίνει πολλά δεδομένης της επόμενης δημοτικής περιόδου η οποία θα είναι 5ετούς διάρκειας.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο RealVoice μέσω του δημοσιογράφου  Παναγιώτη Ζουζούνη, έθεσε στους δύο βασικούς διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου της Κω, Θεοδόση Νικηταρά και  Γιώργο Κυρίτση,  9 «εννέα» κρίσιμα ερωτήματα για το «αύριο» της Κω, πάνω σε καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας, καθώς και σε θέματα που επίκειται να πρωταγωνιστήσουν την ερχόμενη δημοτική περίοδο.

 Εννέα ερωτήσεις κι εννέα απαντήσεις, χωρίς να γνωρίζει ο εκάστοτε υποψήφιος την απάντηση του «αντιπάλου» του, εκφράζοντας την άποψή του καθώς και τις προθέσεις του σε περίπτωση εκλογής του την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου, με φόντο το μέλλον του Δήμου.

 Υγεία, Σχολικά Κτίρια, Πολιτική Προστασία, Μεταναστευτικό, Κυκλοφοριακό, Τουρισμός, Θερμές Πηγές, Ζώνη Σένγκεν – Μαρίνα, Καθαριότητα – Ανακύκλωση – Κλιματική Αλλαγή, οι θεματικές ενότητες του άτυπου αυτού debate μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου Κω και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ισχυρή Κως» κ. Θεοδόση Νικηταρά και του πρώην Δημάρχου Κω και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» κ. Γιώργου Κυρίτση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα