Θεόδωρος Σκυλακάκης για το “The Rhodes Co Lab”: Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν χρυσάφι (audio)

"Μας ξυπνάνε, μας κινητοποιούν, μας φέρνουν όλους προ των ευθυνών μας", δήλωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Λειψυδρία και πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στη ανατολική χώρα, είναι οι βέβαιες επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, την οποία ήδη βιώνουμε και θα συνεχίζουμε να την ζούμε στην καθημερινότητά μας για τα επόμενα 20 τουλάχιστον χρόνια, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, κατά την παρουσίαση στη Αθήνα, σήμερα το μεσημέρι, του Προγράμματος “The Rhodes Co – Lab Sustainable Destination”, που στόχο έχει να μετατρέψει τη Ρόδο στο πρώτο παγκόσμιο παράδειγμα ολιστικού μετασχηματισμού ενός τουριστικού προορισμού σε βιώσιμο και ανθεκτικό τουριστικό προορισμό.

“Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν  χρυσάφι. Μας ξυπνάνε, μας κινητοποιούν, μας φέρνουν όλους προ των ευθυνών μας”, ανέφερε ο Υπουργός και πρόσθεσε ότι η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης μας αφορά όλους”.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην εκδήλωση παρουσίασης του project, ο κ. Σκυλακάκης προέβη σε ανακοινώσεις των πολιτικών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και πώς αυτό θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα