«Θα είμαι ΠΑΡΩΝ σε όλη την Δωδεκάνησο», δηλώνει ο Αντώνης Γιαννικουρής για τους πάνω από 11.000 σταυρούς

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους, πάνω από έντεκα χιλιάδες, συμπολίτες μου στα Δωδεκάνησα για την εμπιστοσύνη τους.

Η στήριξη και η αφοσίωσή σας καταγράφηκε στην συνείδησή μου και στην καρδιά μου και με οπλίζει με περίσσεια δύναμης για την συνέχεια.

Ένιωσα την αγάπη του κόσμου σε όλα τα νησιά μας, με προεξάρχουσα την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κω, που με τίμησε με την πρώτη θέση  του ψηφοδελτίου, χαρίζοντας μου μια ιστορική καταγραφή πρωτιάς – ρεκόρ, με πάνω από τέσσερις χιλιάδες σταυρούς.

Η συγκλονιστική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και η επίδοση της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, με το υψηλότερο ποσοστό που πετύχαμε πανελλαδικά, ήταν το πιο αισιόδοξο μήνυμα των εκλογών και προμηνύει το σταθερό αύριο για την χώρα.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ κάναμε έναν σπουδαίο και έντιμο αγώνα,  προτάσσοντας την αλήθεια και το συναίσθημα. Ειλικρίνεια και ήθος στην πολιτική συμπεριφορά και αγάπη για τα Δωδεκάνησα. Είμαι περήφανος που συμμετείχα σε αυτές τις εκλογές και συνέβαλα στον εκλογικό θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας.

Τα Δωδεκάνησα αξίζουν τα καλύτερα. Η νέα κυβέρνηση,  σε ένα μέλλον που διαγράφεται τεχνικό, πρέπει να στρέψει το βλέμμα της σε όλα τα νησιά μας, και να αναβαθμίσει την επίπεδο διαβίωσης των νησιωτών.

Η πρώτη φάση της εκλογικής διαδικασίας ολοκληρώθηκε. Ακολουθεί η δεύτερη, καθώς επίσης και οι Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι ΠΑΡΩΝ σε όλα. Επειδή αυτήν την εντολή μου δώσατε!

Θα δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα