Θ. Νικηταράς: Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας

Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν, δηλώνει ο Δήμαρχος Κω

“Ο κ. Κυρίτσης και η κα Ρούφα, οι μέχρι χθες αλληλοβριζόμενοι, έδωσαν τα χέρια για να προκαλέσουν κακό στην τοπική κοινωνία.
Προσπαθούν να βραχυκυκλώσουν τη λειτουργία του Δήμου, σε βάρος των συνδημοτών μας, την ώρα που η Κως ετοιμάζεται για τη νέα τουριστική περίοδο”, τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, υποστηρίζοντας ότι οι δύο επικεφαλής της μειοψηφίας υποχρέωσαν τους συμβούλους τους να απουσιάσουν για να μη διεξαχθούν οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να μη ληφθούν αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου.

Προφανώς, μεταξύ των άλλων θεμάτων, δεν ήθελαν να συζητηθεί και η πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για την τοποθέτηση «θόλων», ώστε να δημιουργηθούν κλειστά γήπεδα μπάσκετ στις κοινότητες του νησιού μας.
Νομίζουν ότι βάζουν εμπόδια στο έργο της δημοτικής αρχής, η αλήθεια όμως είναι ότι υπονομεύουν τους ίδιους τους συνδημότες μας.
Ότι και να κάνουν ο Θεοδόσης Νικηταράς δεν πτοείται.
Αγωνίζεται όλο το 24ωρο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της κοινωνίας μας, με τη σιγουριά ότι οι συνδημότες μας δεν θα επιτρέψουν να γυρίσει η Κως στο κακό παρελθόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα