Συζητήσεις Νίκου Γερονικόλα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Ρόδου

«Είναι αδιανόητο κάθε χρόνο να ξοδεύονται τεράστια ποσά για τις αεροδιακομιδές των νησιωτών μας σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, ενώ με τα ίδια αυτά κονδύλια θα μπορούσαν να γίνουν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε οι ασθενείς να παραμένουν για νοσηλεία και θεραπεία στο νησί μας».

Με τα λόγια αυτά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Νίκος Γερονικόλας, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και τον κύκλο των συζητήσεων με τη διοίκηση, ιατρούς, νοσηλευτές, αλλά και ασθενείς.
Συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας περιηγήθηκε στους δρόμους του νοσηλευτικού ιδρύματος, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη: «να σταθούμε πάνω από αρμοδιότητες και να προσφέρουμε στη σπουδαία δομή υγείας του τόπου μας, όσα μπορούμε περισσότερα».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου επισκέφθηκε και το Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» όπου και εξήρε το έργο που έχει επιτελέσει στα 34 χρόνια της λειτουργίας του. Ακολούθως, ως παράταξη επισκέφθηκαν και το Κέντρο Υγείας Ρόδου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και να καταγράψουν τα ζητήματα που τους απασχολούν αλλά και τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα στη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα