Σύσκεψη στην Ιαλυσό για τα κοιμητήρια – Αποφασίστηκε η επέκταση του οστεοφυλακίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ιαλυσό για την εύρυθμη λειτουργία των κοιμητηρίων. Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

Κατόπιν πρόσκλησης της προέδρου της Δ.Κ. Ιαλυσού πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας όπου προσκλήθηκαν τα μέλη της επιτροπής για θέματα λειτουργίας των δυο κοιμητηρίων Ιαλυσού.

Παρόντες ο αιδεσιμότατος Πάτερ Κωνσταντίνος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δ.Ε. Ιαλυσού κ. Καφετζής Μιχάλης και τα μέλη ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Κουλούμπρης Παράσχος και ο πρώην Δήμαρχος Ιαλυσού και Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Στέργος Στάγκας.

Συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με την χρήση του νέου οστεοφυλακίου στο Νέο Κοιμητήριο (που εγκαινιάσθηκε το 2002) και πρόσφατα παραδόθηκε με 108 θυρίδες.

Στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του νέου κοιμητηρίου έχουν γίνει περί της 1000 ταφές όπου απαιτείται η κατασκευή – επέκταση του οστεοφυλακίου με τουλάχιστον άλλες 108 θέσεις .

Επίσης θα γίνει άμεσα η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με παρτέρια , καθιστικά και πράσινο.

Επιπλέον δόθηκαν οδηγίες ώστε με το εργατοτεχνικό μας προσωπικό και σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου να εκτελεσθούν εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου στο παλαιό κοιμητήριο και μελλοντική ανάδειξη αυτού σύμφωνα με το Σχέδιο Πόλεως.

Οι ανωτέρω εργασίες ήδη έχουν ξεκινήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα