ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Νότιας Δωδεκανήσου συνεχίζει τις διεργασίες στο μέτωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης, δίνοντας έμφαση στη δραστηριοποίηση των δυνάμεων του κόμματος στην τοπική διοίκηση.

Η συγκρότηση της Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στοχεύει στη διαμόρφωση και στήριξη αυτοδιοικητικών σχημάτων που θα λειτουργούν με διαφάνεια, συλλογικότητα και ισότητα. Σκοπός της να αναζητήσει μέσα από συμμαχίες και συνεργασίες, τα σχήματα εκείνα που θα ενώσουν τις προοδευτικές φωνές του τόπου μας.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα της περιοχής και οι αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται, προτάσσουν την βούλησή μας να ανατρέψουμε το καθεστώς οπισθοδρόμησης, αδράνειας και αδιαφάνειας που ταλανίζει τον τόπο μας. Η Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου, λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα την αλλαγή στο τοπίο του μέλλοντος. Του τόπου και της αυτοδιοίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα