ΣΥΡΙΖΑ: Αποτίμηση και ανασύνταξη Την Πέμπτη συνεδριάζει η ΚΟ υπό την προεδρεία Κασσελάκη

Άτυπη σύσκεψη του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (11/6).

Ο προγραμματισμός των επόμενων βημάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντός της Βουλής στην ατζέντα της σύσκεψης του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στα τέλη Ιουνίου, συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Την ερχόμενη Πέμπτη, στις 17:30 το απόγευμα, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρεία του Στέφανου Κασσελάκη. Νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) πραγματοποιήθηκε μια άτυπη σύσκεψη του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήρε μέρος διαδικτυακά ο κ. Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην ατζέντα της σύσκεψης τέθηκαν ο προγραμματισμός των επόμενων βημάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς η Βουλή, μετά το «πάγωμα» των εργασιών της για τις ευρωεκλογές, επιστρέφει στους κοινοβουλευτικούς ρυθμούς.

Κατά τη συνεδρίαση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συζητήθηκαν ζητήματα της επικαιρότητας, τα οποία μαζί με την αποτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών θα βρεθούν στην «ημερήσια διάταξη» της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σημειώνεται πως η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προγραμματίζεται, εκτός απροόπτου, να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου με στόχο την συζήτηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και να εκκινήσουν οι διαδικασίες του οδικού χάρτη για το Καταστατικό Συνέδριο που έχει προαναγγείλει για τον ερχόμενο Οκτώβριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

kontranews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα