Συνοριοφύλακας που υπηρετεί στη Λέρο, έσωσε μωρό 18 μηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς τον συνάδελφο ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Γεωργίου που υπηρετεί στην κλειστή ελεγχόμενη δομή Λέρου για την βράβευση του με την ηθική αμοιβή του βραβείου ευαρέσκειας, καθώς την πρωινές ώρες της 5-2-2023 ευρισκόμενος σε υπηρεσία εντόπισε ένα μωρό 18 μηνών, το οποίο ήταν πεσμένο στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα έτρεξε να βοηθήσει το μωράκι και προεβει σε παροχή Πρώτων Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ) με αποτέλεσμα το ανήλικο να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακόμα μια φορά οι συνάδελφοι μας ενεργώντας με επαγγελματισμό, αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και ανθρωπιά δείχνουν άμεσα αντανακλαστικά και σώζουν μια ανθρώπινη ζωή. Οι Συνάδελφοι μας, εργάζονται καθημερινά προσφέροντας τα μέγιστα και παράλληλα πετυχαίνουν καίρια χτυπήματα στην πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υπαστυνόμο κ. Παπανικολάου Γεώργιο ο οποίος πρότεινε τον συνάδελφο για την συγκεκριμένη διάκριση.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ρώτας Ιωάννης

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΑ

Και ο Δήμαρχος Λέρου σε συγχαρητήρια δήλωσή του τονίζει:

Ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας συγχαίρει τον Συνοριοφύλακα Σ/Φ Κωνσταντίνο Καρπάθιο για τις πρώτες βοήθειες που παρείχε στο μωρό που βρήκε πεσμένο στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του.
Η πράξη αυτή αναδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής και προσφοράς ζωής στον άγνωστο συνάνθρωπο, αλλά παράλληλα και την ετοιμότητα του στην αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών που σημαίνει σωτηρία για το συνάνθρωπο μας.
Η πράξη του αυτή να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα