Συνεδριάζει στις 4 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κω

Σε τακτική μεικτή συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Κω (δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεών του και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 19:00, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση 1ης υποχρεωτικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Κω οικονομικού έτους 2024 – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).
  2. Λήψη απόφασης για την διεκδίκηση των εσόδων του Τέλους Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση, όπως ορίζεται στο άρθρο 30 του N. 5073/2023 (ΦΕΚ 204/11-12-2023, Τεύχος Πρώτο) που αντικατέστησε το άρθρο 53 του Ν. 4389/2016 (ΦΕΚ 94/27-5-2016, Τεύχος Πρώτο) περί του φόρου διανομής, από το Δήμο Κω και τα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΕΔ και ΚΕΔΕ) για λογαριασμό των Δήμων (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Νικηταράς).
  3. Έγκριση της με αριθμό 4/2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ που αφορά τη συγκρότηση επιτροπής εκδίκασης ενστάσεων καταναλωτών (Εισηγητής: Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑΚ, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρός).
  4. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Κω στο Δίκτυο Δήμων για την πολιτική προστασία, την ανθεκτικότητα και την αειφορία με διακριτικό τίτλο «Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων» -έγκριση καταστατικού και ορισμός εκπροσώπων (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Νικηταράς).
  5. Ενημέρωση σχετικά με το ερώτημα της επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κας Κυριακής Μακρή που αφορά το πλοίο «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ» (Εισηγητής: δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΕΜ Α.Ε., κ. Αριστείδης Μαραγκός).
  6. Λήψη απόφασης για τη μίσθωση ακινήτων που θα χρησιμοποιηθούν ως χώρος στάθμευσης οχημάτων στη Ζια (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Χόνδρος).
  7. Λήψη απόφασης για την επικαιροποίηση των με αριθμό 270/1996 και 267/2011 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούν ανταλλαγή οικοπέδου (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Χόνδρος).
  8. Λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης ακινήτου στο Ο.Τ. 135 σχεδίου πόλεως Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Χόνδρος).
  9. Λήψη απόφασης για τη σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Σταματία Κανταρζή).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα